Endised Swedbanki töötajad lõid uue IT-firma

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Mitmetest endistest Swedbanki töötajatest koosnev meeskond asutas uue tarkvaraarendusega tegeleva ettevõtte OÜ Codeborne.


Codeborne OÜ on ettevõttena tegutsenud pisut alla kolme kuu ning firma tegeleb tarkvaraarendusega - luuakse iseteenindussüsteeme, pangandus- ja spetsiaaltarkvara. Meeskond koosneb kümnest noorest mehest, kellest enamik on Swedpanga IT-osakonna taustaga kogenud tarkvaraarendajad.

Codeborne’i tegevjuhi Toomas Taltsi sõnul on ettevõte põhjalikumalt spetsialiseerunud iseteenindussüsteemidele, olgu selleks siis internetipank, veebipõhine iseteenindusbüroo vms. «Meie turg on esialgu Eestis, aga püüame kindlasti toodetega laieneda Eestist ka väljapoole,» märkis Talts.

«Eesti turul on vajadus kõrge tasemega tarkvaraarenduse järele ja üks väledate arendusmeetoditega meeskond peaks siia sobima nagu täpp «i»-le,» lisas ta.

Ettevõte kolis eelmisel nädalal Ülemiste Citys asuvasse kontorisse.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles