LG esitles Barcelonas uut tipptelefoni G Pro 2

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

LG esitles Barcelonas toimuval tehnoloogiamessil Mobile World Congress oma uut nutitelefonide lipulaeva G Pro 2 ning kompaktsemat versiooni eelmise põlvkonna mudelist G2.

LG G Pro 2-l on 5,9-tolline1080x1920 pikslise lahutusvõimega Full HD IPS ekraan, uusim Android KitKat operatsioonisüsteem ning tagaküljelt leiab 13MP kaamera.

G2 Mini on LG esimene kompakt-nutitelefon, mis peaks ettevõtte teatel pakkuma sarnast kasutajakogemust kui LG G2 originaal. Telefonil  on 4,7-tolline ekraan ning neljatuumaline protsessor.

Lisaks võtab LG laiemalt kasutusele Knock Code lukustussüsteemi, mis võimaldab kasutajatel nii telefoni sisse lülitada kui ka lukust lahti teha telefoni ekraanil personaalset mustrit koputades. Muster sisestatakse välja lülitatud ekraanile, kasutades kaht kuni kaheksat koputust, pakkudes seega üle 80000 võimaliku kombinatsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles