Tulekahju viis ettevõtja kindlustusseltsi vastu kohtusse

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Valgamaalane

Poolteise aasta tagune põleng ettevõtja Marek Kerna Tallinnas Järvel asuvas autolammutustöökojas ja kinnisvarafirma kontoris sundis teda If Kindlustuse vastu kohtusse minema, sest kindlustusselts otsustas taastamistööde käigus hüvitist poole võrra vähendada, kirjutab Äripäev.

Ühel 2012. aasta juulikuu pärastlõunal süttis Kerna ettevõtte töökojas tõstukil olnud auto, kuna töömees hakkas lammutamisele toodud auto bensiinipaaki auku puurima. Ehkki auto kütusenäidik näitas nulli, oli paak tegelikult üle poole täis ning tulemöllu vallandumiseks piisas ühest sädemest.

Kindlustusfirma teatas, et garanteerib esialgse olukorra taastamise eest tasumise, ehitusfirma hakkas töödega pihta, katus tehti korda ning kontoris koristati suitsu ja kustutusveega kahjustunud kipsplaadid.

Sama päeva õhtul, kui katus sai peale, tuli aga Kernale If Kindlustuse kahjukäsitlejalt kiri, et juhtumi käsitlemise käigus ilmnenud andmete põhjal hüvitatakse tekkinud kahju osaliselt ehk hüvitatakse kõigest pool kahjust. Pärast seda lahkusid objektilt ka ehitajad.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles