WhatsApp eelistas Facebooki Google'ile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
WhatsApp Facebooki lehel.
WhatsApp Facebooki lehel. Foto: MAL Langsdon/REUTERS

Google'i tegevjuht Larry Page pakkus väidetavalt WhatsAppi ostmise eest rohkem kui 19 miljardit dollarit, kuid WhatsAppi asutajad keeldusid sellest, vahendab ERR uudisteportaal Telegraphi.

Väidetavalt lükkasid Jan Koum ja Brian Acton Google'i pakkumise tagasi, sest arvasid, et viimane on WhatsAppist huvitatud vaid seetõttu, et see Facebooki kätte ei satuks.

Avalikuks tulnud info kohaselt kohtus Larry Page Koumiga vaid mõni päev pärast seda, kui Facebooki asutaja Mark Zuckerberg teatas soovist WhatsApp osta ning pakkuda Koumile kohta oma direktorite nõukogus.

Väidetavalt soovitas Page Koumile jääda sõltumatuks, sest WhatsApp on suur konkurent Facebookile. Üks kolmest inimesest, kes on enda sõnul ostuga seotud, ütlesid, et Page'i sõnul mõjutab Facebookiga ühinemine märkimisväärselt seda, kuidas «asjad lähiaastatel kujunevad».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles