Microsoft muutis pilveteenuse nime Onedrive´iks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Microsoft
Microsoft Foto: SCANPIX

Microsoft tuli sel nädalal välja personaalse pilveteenusega OneDrive. Varasemalt tuntud kui SkyDrive pakub OneDrive kohta fotode, videote, dokumentide ja muude failide hoiustamiseks ning ühiskasutamiseks kõikjal ja mis tahes seadmes, teatas ettevõte.
 

OneDrive tasuta andmemaht on kuni 7GB, kuid seda saab soovi korral suurendada 50GB, 100GB või 200GB.  OneDrive'i failid on ligipääsetavad peaaegu kõikidelt seadmetelt, sealhulgas PClt, tahvelarvutitelt, Macidelt, Windows Phone'idelt, iPhone'idelt, Android-seadmetelt ja teistelt.

Järgnevate kuude jooksul on korraga näha nii SkyDrive'i kui ka OneDrive'i ja ülemineku ajal on kõigil juurdepääs oma failidele mõlema kaudu. Seniste SkyDrive kasutajate olemasolevad kasutajaandmed ja failid on nüüd OneDrive’s.  Lisaks võivad olemasolevad kasutajad, kes saadavad kutse sõpradele, saada kuni 5GB vaba ruumi (500MB sõbra kohta), kui sõber OneDrive’i kutse vastu võtab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles