Elukiri koondas pikaaegse peatoimetaja majanduslikel põhjustel

Aivar Reinap
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirja Elukiri märtsikuu esikaas
Ajakirja Elukiri märtsikuu esikaas Foto: Elukiri

OÜ Elukiri koondas majanduslikel põhjustel pikaaegse peatoimetaja Helle Raidla. Omanike kinnitusel ajakirjal suuri majanduslikke probleeme ei ole ja ajakiri jätkab ilmumist.

Raidla koondati 5. veebruarist ning põhjenduseks toodi «majanduslikud põhjused».

«Loodan, et ajakiri jääb püsima, sest olen ju selle juures olnud ajakirja sünnist alates,» kommenteeris Raidla napisõnaliselt.

Peatoimetaja kohusetäitjaks määrati Vesta Reest, kelle sõnul ajakirjal probleeme ei ole ja uus märtsinumber on ka homme trükikotta minemas. «Kaanepersoon on Siiri Sisask,» lisas Reest optimistlikult.

Tema sõnul on ajakirja tellijate arv olnud aastaid stabiilne ning üksiknumbrite müük eelmisel aastal isegi kasvas, Reesti sõnul on Elukirja puhul tegemist üldhuvi ajakirjaga, mille sihtrühm on üle 60-aastased inimesed.

E24 info kohaselt on ajakirja pakutud viimasel ajal mitmetele investoritele müüa, kuid suhteliselt edutult. Ajakirja tellijate arv ulatub hinnanguliselt 4700 eksemplarini. Maksuameti võlg ulatub hetkel 6028 euroni.

Elukirja suuromanik Aimar Jugaste kinnitas, et ajakirjal suuri probleeme ei ole ja ajakiri jätkab ilmumist, lihtsalt uue peatoimetaja käe all. «Hetkel me kosilasi ei otsi,» rääkis Jugaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles