Barcelona mobiilimessil esitletakse mitmeid uusi tipptelefone

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelonas esitletakse suure tõenäosusega HTC One´i mantlipärijat
Barcelonas esitletakse suure tõenäosusega HTC One´i mantlipärijat Foto: SCANPIX

Maailma mobiilitööstust koondaval messil MWC Barcelonas on järgmise nädala alguses oodata mitmete uute tipptelefonide esmaesitlust, kirjutab Techradar.

Suure tõenäosusega esitleb Sony Barcelonas oma uut lipulaeva Xperia Z2, mis on kuulujuttude järgi varustatud 5,2-tollise 1080p ekraaniga, mille pikslitihedus on lausa 506 pikslit tolli kohta. Protsessoriks on seadmel kuuldavasti neljatuumaline Snapdragon 800, muutmälu on 3GB, tagaküljelt leiab 20,7 MP kaamera ning tarkvaraplatvormiks on seadmel Android 4.4.

Ka Taiwani telefonitootjalt HTC on suuri uudiseid oodata. Kuulujuttude järgi peaks ettevõte lähiajal esitlema uut tipptelefoni HTC One 2 (mõnedel andmetel ka nimega M8 või Two), millel on 2,26 GHz taktsagedusega neljatuumaline Snapdragon 800 protsessor, muutmälu erinevate allikate andmeil kas 2GB või 3GB ning operatsioonisüsteemiks samuti uusim Android 4.4. Kas seadme esitlus toimub Barcelonas või märtsi lõpus eraldi üritusel, nagu vihjavad mõned allikad, saab selgeks ilmselt järgmise nädala alguses.

Vähe tõenäoline on Samsungi uue Galaxy S5 esitlus, kuna tavaliselt on Samsung oma lipulaeva jaoks korraldanud eraldi esitluse. Kui see peaks siiski Barcelonas avalikustatama, siis oodatakse seadmelt 2560x1440 lahutusvõimega 5,2 tollist ekraani, 16 MP kaamerat ning Exynos 6 või Snapdragon 805 protsessorit.

Samsungi kodumaise konkurendi LG puhul tuleb esitlusele 5,7 tollise ekraaniga phablet G Pro 2, uut lipulaeva G3 saab näha ilmselt mõne kuu pärast.

Nokialt on oodata kahte uut nutitelefoni. Paraadmudeliks saab ilmselt Lumia 1820, millel on kuuldavasti 5,2-tolline 2K kvaliteediga ekraan, Snapdragon 805 protsessor, 3GB muutmälu, seade jooksutab Nokia jaoks esmakordselt Google´i Androidi tarkvara, täpsemalt selle 4.4 versiooni.

Teise viiuli rolli peab Barcelonas mängima 5-tollise 1080p ekraaniga Lumia 929, millel on 2,2 GHz taktsagedusega Snapdragon 800 protsessor, 20 MP Pureview kaamera ning 32 GB salvestusmahtu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles