Ligi hindab maksumaksjate liidu eneseirooniat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi
Jürgen Ligi Foto: Andres Haabu / Postimees

Maksumaksjate liit valis rahandusminister Jürgen Ligi maksumaksja vaenlaseks. Ligi kommenteeris tiitlit öeldes, et maksumaksjate liit on ennegi toredat eneseirooniat üles näidanud.

«Seepärast olen isegi pettunud olnud, et mu võitlused ausa maksukeskkonna ja maksumaksja raha säästliku kasutamise eest seni tunnustamata on jäänud,» ütles Ligi.

EML põhjendas Ligi nimetamist maksumaksja vaenlaseks öeldes, et mitmed 2013. aasta lõpus ja 2014. aasta alguses esitatud maksuseaduste muutmise ettepanekud (käibedeklaratsiooni lisa, sõiduautode sisendkäibemaksu piirang, käibemaksutagastuse tähtaja pikendamine, makstud maksude avalikustamine) lähtuvad küll õigetest kavatsustest, kuid nende muudatuste sisu ja avalikkusele tutvustamise viis on täiesti vastuvõetamatu. Samuti häirib maksumaksjaid rahandusministri ülbe suhtlemisstiil ja kohatud väljaütlemised.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles