Annus loobus ootamatult suurejoonelise kaubanduskeskuse arendamisest

Liina Valdre
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annus loobus Panorama City.
Annus loobus Panorama City. Foto: E.L.L. Kinnisvara

Toomas Annuse suurosalusega E.L.L. Kinnisvara lõpetas ootamatult Tallinnasse Lasnamäe ja kesklinna piirile kavandatud suurejoonelise kaubanduskeskuse Panorama City arendamise, kirjutab Äripäev.

Otsuse arendusprojekt lõpetada tegid Annus, Tõnu Toomik ja teised E.L.L. Kinnisvara omanikud Äripäeva andmetel jaanuari teises pooles ehk viimasel hetkel, mil veel sai projektist väljuda.

Ettevõtte müügi- ja turundusdirektor Enno Heinla informeeris partnereid otsusest üpris emotsionaalse e-kirja teel. Tema kiri ühele partnerile kandis pealkirja «Panorama City Keskuse projekt lõpetatakse…».

«Mis tahate nüüd? Mina teile küll kommentaari ei anna,» ütles Annus lehele.

Postimees kirjutas möödunud aasta aprillis, et kui esialgu plaanis E.L.L. Kinnisvara Narva maantee ja Smuuli tee ristumiskohta kerkiva Panorama City nimelise kaubanduskeskuse valmis saada 2014. aasta kevadel, siis sellest on tähtaega aasta võrra edasi nihutatud.

E.L.L. Kinnisvara juht Aldo Dapon kinnitas toona, et läbirääkimised pankadega on lõpule jõudmas. ehituse algus on viibinud ka seoses keskuse 3. korruse meelelahutusala suurenemise ja ümberplaneerimisega, mis on võtnud kavandatust kauem aega.

«Ehitamist kavatseme alustada lähiajal, ehitusluba on keskusel olemas juba mullu detsembrist ning ka muud ettevalmistused ehituse alustamiseks on tehtud,» märkis Dapon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles