Valdur Laidi aastane sissetulek võib ületada poolt miljonit eurot

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMP05:  ELONI PRESSIKONVERETS, VALDUR LAID  : TALLINN, EESTI, 09MAR11
Elioni pressikonverents. Valdur Laid. 
lt/Foto:LIIS TREIMANN
TLMP05: ELONI PRESSIKONVERETS, VALDUR LAID : TALLINN, EESTI, 09MAR11 Elioni pressikonverents. Valdur Laid. lt/Foto:LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Alates aprilli algusest TeliaSonera Soome üksuse Sonera juhiks saav Valdur Laidi aastasissetulek võib olla vähemalt 600 000 eurot või enamgi.

TeliaSonera viimase, 2012. aasta majandusaruandest selgub, et ettevõtte juhatuse kaheksa liikme (välja arvatud tegevjuht Lars Nyberg ning finantsjuht Per-Arne Blomquist) põhipalk oli kokku 25,255 miljonit Rootsi krooni ehk 350 000 eurot inimese kohta). Koos boonuste ja muude lisatasudega maksti kaheksale juhatuse liikmele kokku 44,721 miljonit krooni ehk 615 000 eurot aastas.

Arvestades, et Soome on Rootsi järel TeliaSonera suurim turg, mis moodustas 15 protsenti Telia Sonera kogukäibest, võib oletada, et Laidi sissetulek hakkab olema pigem juhatuse lihtliikmete keskmisest suurem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles