Mainori juht Peeter Tohver annab ohjad üle

Liisu Arumäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Tohver.
Peeter Tohver. Foto: Toomas Huik / Postimees

Suuremate Eesti valdusfirmade hulka kuuluva AS Mainori nõukogu kinnitas täna uue juhtimismudeli, mille kohaselt kaotatakse grupi juhtimistasand ning ettevõtete juhtimine muutub valdkonnapõhiseks. Seoses muudatuste jõustumisega lahkub ettevõttest seni grupi tasandit juhtinud ja ligi aasta uut juhtimismudelit ehitanud Peeter Tohver.

«Vähem kui aastaga on õnnestunud koondada Mainori etteotsa oma ala tipptegijatest koosnev meeskond ning paika saada selged arenguprioriteedid, millest tähtsaim on kahtlemata Baltimaade suurima ärilinnaku Ülemiste City arendus,» kinnitas ametist lahkuv Tohver ja lisas, et annab erinevate valdkondade juhtimise üle kindlatesse kätesse.

«Toomas Aak kinnisvara suuna, Rait Hiiepuu puiduettevõtete ja Krista Tuulik ettevõtluskõrgkooli juhina ning Georgi Viies kogu turunduse ja brändistrateegia vedajana on nimed, keda ihaldavad enda meeskonda paljud edukad organisatsioonid,» kinnitas Peeter Tohver.

Mainori gruppi kuuluvad Mainor Ülemiste AS, Technopolis Ülemiste AS, Smart City Group AS, Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor, Dvigatel, Regital OÜ, Dvigatel-Energeetika AS, Mainor Energy Solutions OÜ, Vaivara Wind AS, Kristosten OÜ, Rekman AS, Askala OÜ, Tarmel Furniture AS, Doranova Baltic OÜ.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles