BLRT uueks nõukogu liikmeks saab Vladimir Libman

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Libman on nüüdsest BLRT nõukogu liige.
Vladimir Libman on nüüdsest BLRT nõukogu liige. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Laevaremondikompanii BLRT esmaspäevasel erakorralisel üldkoosolekul valiti nõukogu koosseisu Mark Bermani asemel Vladimir Libman, teatas ettevõte BNS-ile.

Väikeaktsionäer Mihhail Gnidini sõnul on ettevõtte aktsionäride esmaspäevase erakorralise üldkoosoleku kavas valida uus nõukogu liige nõukogust lahkuva liikme asemele. «Meile teadaolevalt astub tagasi Mark Berman. See võib olla seotud süstemaatiliste rikkumistega nõukogu töös, mille tõttu oleme esitanud Harju maakohtule hagiavalduse nõukogu esimehe tagasikutsumiseks,» ütles Gnidin.

«Gnidini fantaasiat ma ei oska kommenteerida, lahkun nõukogust enda soovil alates 16. maist 2014 ning see ei ole kindlasti seotud käimasoleva vaidlusega,» ütles Berman.

Gnidini sõnul ei ole talle teada, keda soovib Bermanite perekond nõukogu liikmeks valida. Marki isa Fjodor Berman on BLRT peadirektor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles