Kurikuulus ärimees pani tänava kinni ja prügiveole punkti

Liisu Arumäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Ivanišvili ei luba prügiautot Rae küla elanike majade juurde.
Konstantin Ivanišvili ei luba prügiautot Rae küla elanike majade juurde. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Rae küla elanikud said jahmatava teate: tulevast nädalast prügiauto nende juurde enam ei jõua. Säherduse olukorra tekitas kurikuulus ärimees Konstantin Ivanišvili, kelle äriplaan ongi enampakkumistelt teelõikude ostmine, kirjutab Õhtuleht.

Üks elanik räägib, et omal ajal küsis Ivanišvili Tallinna-Tartu maanteelt Rae külla viiva tee kasutamise eest 50 eurot kuutasu, kuid keegi vedu ei võtnud. Seejärel hakkas ta inimesi survestama sellega, et ei lubanud suuri veokeid külavahele, näiteks kolimisauto lasknud ta läbi paarikümne euro eest.

Viimastel kuudel pole Ivanišvili enam kuutasu peale panustanud, kuid otsib alternatiive. Kord nädalas tühjendas külas prügikonteinereid aktsiaseltsi Eesti Keskkonnateenused auto, kuid eelmisel kolmapäeval nähti autot viimast korda.

Samal päeval said elanikud e-kirja, kus öeldud, et Keskkonnateenustel on keelatud Nurme teele paigaldatud liiklusmärgist edasi sõita.

Loe edasi Õhtulehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles