Andrus Purde läks Skype'ist Erplysse

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Peale nelja ja poolt aastat Skype'is, viimati tasuliste toodete turundusjuhina Londoni kontoris, lahkus Andrus Purde sellest ettevõttest, et aidata Eestisse järgmisi Nokiaid ja Skype'isid juurde tekitada.

Alates 24. maist 2010 aitab Andrus turundada Erplyt, mis on ka maailma mastaabis silmatorkavalt innovatiivne ja kiiresti kasvav äritarkvaraettevõte, kirjutas Best Marketing.

«Rahvakeeli aitab Erply väiksematel firmadel mõistliku kuutasu eest oma ladusid, kassasid ja kontakte hallata. Mulle meeldivad Kristjan Hiiemaa ja tema tiimi ambitsioonikad plaanid ning loodan nende täitumisele omalt poolt kaasa aidata,» ütles Purde.

«Samuti alustasin koostööd Jüri Kaljundi juhitava Nagi-seltskonnaga, et luua veebirakendus, millega on lihtne häid inimesi tööle värvata.»

Selle alged on Purde sõnul juba täna näha veebilehel, kuigi mõistlikum oleks sinna lehele tagasi vaadata paari nädala pärast.

«Emply ja Erply nimede sarnasus on muuseas juhuslik,» lisas Purde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles