E24 teeb ülekande EASi tootearenduse teemaõhtust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yrjö Ojasaar.
Yrjö Ojasaar. Foto: Erakogu

EAS alustab uue üritustesarjaga «EAS teemaõhtud», mille esimesest toote- ja arendusealasest üritusest teeb täna kell 15:00 otseülekande ka E24 majandusportaal.

Esimesel teemaõhtul loovad jututeema Markko Karu, Yrjö Ojasaar ja Urmas Kobin.

Markko Karu Brand Manualist räägib teenusedisainist ja sellest, milline peaks olema ettevõtte valmisolek tootearenduse projektide läbiviimiseks.

Yrjö Ojasaar on ettevõtja ja investor, kes räägib, kuidas teha klassikalises tööstus- ja tootmisettevõttes innovaatilist tootearendust. Kuidas uusi lahendusi testida ja arendada nn spin-off ettevõtte põhimõttel.

Urmas Kobin on ProEksperti projektijuht, kes arendab infotehnoloogilisi lahendusi tööstusettevõtetele. Urmas räägib ühe inspireeriva loo nende viimase aja ühest huvitavast projektist, kus loodi infotehnoloogiline lahendus puitvoodile, mis aitab luua magajale mõnusama une.

EAS tutvustab ka uut koolitusprogrammi «EASi Tootearenduse meistriklass: IT võimalused tootearenduses», mille kandideerimise tähtaeg on 14. veebruaril. Kolme kuulise programmi kestel pakub EAS ettevõtetele võimalust ja tarkust luua oma olemasolevate füüsiliste toodete juurde infotehnoloogilisi lahendusi selleks, et väärtustada toodet ja teenida rohkem raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles