Esimesed Las Vegase kasiinod aktsepteerivad bitcoine

Liisu Arumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Las Vegase hotellid-kasiinod on võtnud Eiffeli torni, Egiptuse püramiidi, Veneetsia Doodžide palee, Monte Carlo kasiino ja New Yorgi Vabadussamba kuju ning kogu see hiilgus on mahutatud mõnekilomeetrisele tänavalõigule.
Las Vegase hotellid-kasiinod on võtnud Eiffeli torni, Egiptuse püramiidi, Veneetsia Doodžide palee, Monte Carlo kasiino ja New Yorgi Vabadussamba kuju ning kogu see hiilgus on mahutatud mõnekilomeetrisele tänavalõigule. Foto: Todd Steinberg

Samale ettevõttele kuuluvad D Las Vegas kasiino ning Golden Gate hotell ja kasiino andsid teada, et hakkavad teiste maksevõimaluste kõrval ka BitPay kaudu tehtud tehinguid aktsepteerima, kirjutab Business Insider.

«Mul on hea meel, et D ja Golden Gate on esimesed kasiinod, kes hakkavad valuutana bitcoine aktsepteerima,» sõnas valduste tegevjuht Derek Stevens. Tema sõnul sündis otsus seetõttu, et mitmed kliendid pärisid temalt bitcoinides maksmise võimaluse kohta.

Bitcoine aktsepteeritakse ka mõlema kasiinohotelli vastuvõtus, kingipoes ning Itaalia restoranis.

1906. aastal ehitatud Golden Gate on vanim kasiino Vegases ning on ka varem tehnikapioneeri rollis olnud – kasiinosse paigaldati 1907. aastal linna esimene telefon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles