Majandustarkvaratootja SAP käive kasvas rekordilise 16,8 miljardi euroni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAPi kaastegevjuht Bill McDermott.
SAPi kaastegevjuht Bill McDermott. Foto: Mashkov Yuri/ITAR-TASS

Saksamaa päritolu majandustarkvaratootja SAP AG käive kasvas 2013. aastal neli protsenti 16,8 miljardi euroni, teatas ettevõte.

Ettevõtte teatas täna, et mullune kasum kasvas 2012. aastaga võrreldes 18 protsenti 3,33 miljardi euroni.

SAP AG juhi Bill McDermotti sõnul tõstis ettevõte kasumlikkust ja kasvas turust kiiremini.

«Jätkame tänavu olulise suunana pilveteenuste ja HANA analüüsitarkvara arendamist,» ütles McDermott ja lisas, et ettevõtte eesmärk on jõuda 2015. aastaks 20 miljardi eurose käibeni.

SAP AG Põhja- ja Baltimaade juhi Jan Thorelli sõnul kasvas SAP ka kohalikus regioonis IT-sektori keskmisest kiiremini. «HANA tehnoloogia müük kasvas siin aastatagusega võrreldes 92 protsenti. Mobiili- ja tahvliplatvormi ning rakenduste käive kasvas 18 protsenti, mis näitab ettevõtete kasvavat huvi mobiilse valdkonna vastu,» ütles Thorell ja lisas, et 2014. aasta lähtepositsioon on SAP ajaloo tugevaim.

Neljandas kvartalis kasvas SAP kasum võrreldes 2012. aasta sama ajaga 20 protsenti 1,32 miljardini. Ettevõtte käive suurenes neljandas kvartalis kaks protsenti 5,1 miljardini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles