SA Archimedes juhatuse liikmena jätkab Rait Toompere

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Toompere.
Rait Toompere. Foto: Marinne Loorents / Õhtuleht

Sihtasutuse Archimedes nõukogu tegi avaliku konkursi võitnud Rait Toomperele ettepaneku sõlmida ametileping järgmiseks viieks aastaks.

Archimedese nõukogu esimees ja haridus- ja teadusministeeriumi asekantsler Indrek Reimand kommenteeris, et nõukogu otsustas pärast kandidaatide visioonide ülevaatamist anda üksmeelselt praegusele juhatuse liikmele volitused jätkata senist tööd.

«Sihtasutus Archimedes on teinud head tööd Eesti haridus-, teadus- ja noorteorganisatsioonide rahvusvahelise koosöö arendamisel ja rahastamisel ning nõukogu hindas kõrgelt Rait Toompere panust selle saavutamisel. Kuid uute suurte ülesannete lahendamine seisab ees – tänavusest käivituvad uued strateegiad ja uus rahastusperiood – mis tähendab, et meie ootus Archimedesele on edaspidigi väga kõrge,» lisas Reimand.

Archimedese juhatuse esimees Rait Toompere sõnas, et peamiseks motivatsiooniks jätkata on head tulemused ja head koostöösuhted sihtasutuse partneritega. «Koostöö Haridus- ja teadusministeeriumiga ning Euroopa Komisjoniga on läbi aastate olnud äärmiselt konstruktiivne,» lisas Toompere.

Sihtasutus Archimedes loodi sõltumatu asutusena 1997. aastal rahvusvaheliste haridus- ja teaduskoostööprogrammide menetlemiseks Eestis. Tänaseks on Archimedesest saanud Eesti ja Euroopa Liidu haridust ning teadust vahendav struktuur ning kõrghariduse akrediteerimise korraldaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles