Elion: sisuteenuste juhi lahkumine ei ole seotud nuti-TV probleemidega

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul-Kristjan Lilje
Paul-Kristjan Lilje Foto: SCANPIX

Detsembris lahkus Elionist sisuteenuste juht Paul-Kristjan Lilje. Lahkumine ei olnud osapoolte sõnul seotud Elioni oktoobris lansseeritud uue nuti-TV tehniliste probleemidega.

Elioni avalike suhete juhi Marek Undi sõnul oli Paul-Kristjan Lilje Elionist lahkumine juba pikemalt ette planeeritud ning sisuteenuste juhi väljavahetamine ei ole seotud uue nutiTV arengutega. Ettevõtte otsingud tema asendaja leidmiseks on juba käimas.

«Lahkumine oli juba pikemalt mõttes ja südames sai otsus tehtud 2012 aasta lõpus, kuid seoses uue nutiTV turuletoomisega oleks varasem lahkumine olnud projektimeeskonna suhtes mitte just kõige viisakam tegu,» ütles Lilje E24-le.

Tema sõnul oli käes aeg tegeleda vahelduseks ka IPTV-st erinevate teemadega ja lahkumisotsus ei olnud mitte kuidagi seotud uue nutiTV-ga ega otseselt ka Elioniga. Samas tunnistas Lilje, et uue nutiTV tehnilise toimivuse poole pealt on Elionil tööd veel palju ning klientide pahameel on tema hinnangul täiesti õigustatud ja ära teenitud.

Detsembris ettevõttest lahkunud Lilje tegeleb praegu ADM Interactive´i ja  The Division'i strateegilise ning taktikalise nõustamisega.

Elion tuli eelmise aasta 9. oktoobril turule uue nutiTV teenusega, mida on viimastel kuudel saatnud mitmed probleemid ning tarbijate kaebused.

Ettevõte teatas eelmise aasta lõpus, et otsustas klientide tagasiside põhjal anda neile rohkem aega uue nutiTVga liitumiseks ning alates 22. jaanuarist tehakse eKodule üle läinud vana nutiTV kasutajatele taas võimalikuks vana nutiTV põhikanalite paketi juurde kuuluvate teenuste tellimine ja muutmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles