Top Tours tühistas kõik reisipaketid

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Top Tours AS teatas täna tarbijakaitseametile, et ei suuda täita pakettreisilepingust tulenevaid kohustusi tarbijate ees ning tühistas kõik reisipaketid.

Top Toursil on kolme miljoni krooni suurune tagatis, mille kasutamise üle otsustab vastavalt turismiseadusele tarbijakaitseamet ning käesolevaks hetkeks on tagatise avamine juba algatatud, teatas Top Tours oma kodulehel.

Turismiseadus näeb ette, et tagatise kasutamise esmaseks eesmärgiks on inimeste reisilt tagasi toomine. Tarbijakaitseametile teadaolevalt on käesoleval hetkel tagasilendu ootamas reisijad Chanialt 22. mail ja Antalyast 22. ning 23. mail.

Tarbijakaitseamet korraldab Top Toursi klientide tagasireisi tagatise arvelt vastavalt esialgsele reisiplaanile. Reisifirma kõik edasised paketid on tühistatud ning neile, keda see otseselt puudutab, saadab tarbijakaitseamet esmaspäeval täpsemad juhised. Ameti esmane prioriteet on inimeste reisilt koju tagasi toomine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles