Kinnisvaraportaalis müüakse legomaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legomaja, mida müüakse kv.ee's 3200 euro eest.
Legomaja, mida müüakse kv.ee's 3200 euro eest. Foto: www.kv.ee

Kinnisvaraportaalis kv.ee müüakse 3200 euro eest 1-toalist maja Tallinna kesklinnas, mis on «äsja valminud kvaliteetsetest Taani ehitusmaterjalidest Legodest».

«Majal on kolm akent ja üks uks. Maja võib viia lasteaedade-koolide, poodide, raamatukogude, bussipeatuste või muu vajaliku lähedusse. Soovi korral kaasa hall plastikust heinahark ja labidas või taldrik, millele on maalitud kolm punast õuna,» seisab kuulutuses.

Kv.ee juht Tarvo Teslon ütles, et kuulutus pääses nende kontrollmehhanismist läbi, kuna see tundus neile huvitav.
«Meil on olemas kontrollmehhanism, kuid antud juhul on see kuulutus läbi pääsenud, kuna kuulutaja on selle eest tasunud hinnakirjajärgsed 6 eurot,» selgitas Teslon, kes kinnitas, et tegemist pole nende reklaamiga, vaid nendega mitteseotud isiku kuulutusega.

«KV.EE's on kuulutamine tasuline, meile on kõikide kuulutajate nimed teada ja pahatahtlikud kuulutajad oma asjadega esile ei pääse. Niimoodi kaitseme oma keskkonda pahatahtlike kuulutajate eest. Antud legomaja puhul aga jätaks ainult halva huumorisoonega inimene selle avaldamata!» kirjeldas Teslon.

Ta kinnitas, et nende portaalis võib ka vallasvara müüa ja maha nad kuulutust võtta ei plaani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles