Motorola lipulaeva soovituslikuks hinnaks saab Euroopas 399 eurot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motorola Moto X
Motorola Moto X Foto: SCANPIX

Google´i omanduses Motorola toob oma nutitelefonide lipulaeva Moto X viimaks ka Euroopa turule, kus selle soovituslikuks siduva lepinguta hinnaks on olenevalt riigist 399 eurot või 380 naela.

Telefon paisatakse Suurbritannia, Prantsusmaa ja Saksamaa müügilettidele esimesel veebruaril. Seni on seade müügis olnud vaid USAs, Kanadas, ja Ladina-Ameerikas, esimest korda tutvustati seadet möödunud aasta augustis.

Nutitelefon kasutab Google´i uusimat Android 4.4.2 tarkvara ning on varustatud 4,7-tollise 720 x 1280 pikslise lahutusvõimega ekraaniga. Moto Xi protsessoriks on kahetuumaline Qualcomm Snapdragon S4 Pro, muutmälu on seadmel 2GB ning kaamerad on 10 MP ja 2 MP.

Lisaks on Moto X varustatud unikaalsete tarkvaralahendustega - seadmesse on integreeritud alati aktiveeritud olekus olev häälkäsklusrakendus ning AMOLED paneel valgustab mingite märguannete kuvamise puhul vaid vajalikku osa ekraanist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles