Thulema rajaja August Kull ei välista ettevõtte päästmist

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thulema rajaja August Kull.
Thulema rajaja August Kull. Foto: Liis Treimann.

Thulema mööblifirma rajaja August Kull, kes müüs ettevõtte nelja aasta eest uuele omanikule, ütles E24’le, et pankrotiavalduse esitanud mööblifirmat ei tasu veel täielikult maha kanda.


«Seda on kindlasti kurb kuulda, et väikse ajaga on ettevõte nii piinlikku seisu sattunud,» kommenteeris Kull Thulema esitatud pankrotiavaldust. Kulli sõnul võib mööblifirma ülesehitamist nimetada üheks tema elutööks.

Ettevõtja lisas, et kui ta aastate eest Thulema uuele omanikule müüs, oli ettevõte väga heas seisus.

«Ega muidu poleks selle eest nii head hinda makstud,» märkis Kull. Millise hinnaga Thulema mööblifirma nelja aasta eest kaubaks läks, ta siiski ei avaldanud.

Küll lisas Kull, et Thulemat ei tasu vaatamata esitatud pankrotiavaldusele veel täielikult maha matta, kuna tegu on väga tuntud kaubamärgiga ning ettevõttel olid aastate jooksul välja töötatud väga head tooteperekonnad.

«Ma ei ole selle peale veel mõelnud,» vastas Kull küsimusele, kas ta võiks asuda ise Thulemat päästma. Ta lisas, et välistada seda ei saa.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles