Eesti elanik teeb aastavahetuseti üha enam kõnesid ja saadab SMS-e

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
K700i.
K700i. Foto: Aivar Aotäht

Elisa tooteturunduse osakonna juht Mailiis Ploomann ütles, et kui mujal maailmas näitavad trendid kõnede ja SMS-de arvu vähenemist aastavahetustel, kuid Eestis on sideteenuste tarbimine uusaastaööl jätkuvalt kasvutrendis.

«Sel aastavahetusel saatsid Elisa kliendid üle 150 000 sõnumi rohkem kui eelmisel aastavahetusel ning kõneminuteid lisandus pea poole miljoni võrra,» võttis Mailiis Ploomann aastavahetuse statistika kokku.

«Kui meile hakkas tunduma, et teenuste tarbimisel uusaastaööl enam kusagile tõusta ei ole, siis tegelikult saatis iga Elisa klient sel aastavahetusel sõnumeid keskmiselt 7 protsenti rohkem ja tegi kõnesid 4 protsenti enam kui eelmisel aastavahetusel,» sõnas Ploomann.

«Kogu see statistika viitab sellele, et Eesti inimesed armastavad oma lähedasi meeles pidada ning tänu sideteenuste soodsatele hindadele suheldakse igal aastal aina rohkem ja vabamalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles