Dienas Bizness: Eesti Post on tunduvalt tublim kui Latvijas pasts

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post kavatseb tänavu Läti ja Leedu turule siseneda.
Eesti Post kavatseb tänavu Läti ja Leedu turule siseneda. Foto: Marko Saarm

Nagu kirjutab Dienas Bizness, on Eesti Post, mis kavatseb tänavu tulla Läti ja Leedu turule elektrooniliste teenustega, oma arengus Latvijas pastsist märgatavalt ees.  

Eestlaste hinnagul on nende postiteenus kõige eesrindlikum ning tehnoloogiliselt arenenum kogu Baltikumis, teatab ajaleht.

«Praeguses etapis pakub Eesti Post Balti turul logistikateenust. 2014. aastal plaanime me laiendada oma teenuseid infologistika vallas – see tähendab, et me hakkame pakkuma selliseid teenuseid nagu elektrooniline arvetekeskus ning kirjavahetuse töötlemine,» vahendab Dienas Bizness Eesti Posti logistikaosakonna juhataja Kaur Lohu poolt BNSile edastatud informatsiooni.

Lohk rõhutas, et Eestiga võrreldes on Läti ja Leedu turud mitme aasta võrra arengus maas. «Kõik märgid näitavad, et nendel turgudel on tarvis justnimelt neid teenuseid, ning kuna meil on olemas vastav andmebaas, oleks vale selline võimalus käest lasta,» selgitas Lohk. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles