Tele2: meie hinnasõjast võitsid pea kõik inimesed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2.
Tele2. Foto: Toomas Huik

Tele2 juht Argo Virkebau ütles sideteenuste hinnalangust kommenteerides, et Eesti mobiilsidesektoris on konkurents väga tihe.

«Meie hinnasõjast võitsid pea kõik inimesed, praegu maksab kõneminut näiteks Tele2-s 32 protsenti vähem kui aasta tagasi. Ja 50 protsenti vähem kui kaks aastat tagasi. Meie kõnekaardi kõneminut on 80 protsenti odavam kui aasta tagasi. Erakliendi näitel – kui maksad täna kõnede ja interneti eest kuus kokku juba üle kümne euro, siis on see liiga palju,» selgitas Virkebau.

Veel tõi ta näiteks, et kui aasta tagasi olid hinnad Baltimaades samad, siis operaatorite hinnasõja tulemusena on Eestis nüüd näiteks kõige odavam mobiilne internet.

Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen viitas Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidule, kelle hinnangul võivad Euroopa Komisjoni algatatud elektroonilise side ühtse turu paketi jõustumisel Eesti siseturu hinnad tõusta ning väljaspool kasutatavate teenuste hinnad langeda. «Elisa ei välista, et tänavu võivad hinnad tõusta,» ütles Seppänen.

Nii Elisa kui ka Tele2 kinnitasid, et kui ka hinnad tõusevad, jäävad nemad siiski hinnaliidriks.

EMT avalike suhete juht Kaja Sepp ütles, et kuna mullused tulemused on neil veel börsile teatamata, siis ei saa nad teemat täpsemalt kommenteerida, kuid sidehindu mõjutas mullu regulatsioon, aga ka teatav hinnalangus siseturul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles