LG esitles CES elektroonikamessil uute teleritega ka uut operatsioonisüsteemi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tehnoloogiaettevõte LG Electronics tutvustas sel nädalal Las Vegases toimuval CES elektroonikamessil uut ULTRA HD teleriseeriat ning nutitelerite tarkvaraplatvormi webOS.

Operatsioonisüsteem webOS, mis osteti möödunud aasta märtsis Hewlett-Packardilt, läbis täieliku uuenduse ning võeti kasutusele LG nutitelerite platvormina.

webOS platvorm võetakse 2014. aastal kasutusele rohkem kui 70 protsendil LG nutitelerites, muuhulgas on platvormile võimalik luua -erinevaid rakendusi, mis aitavad nutiteleril teiste nutiseadmetega ühilduda.

LG tutvustas messil ka maailma esimest 21:9 kuvasuhtega 105-tollist nõgusat ULTRA HD telerit (mudel 105UC9) ning uut 4K ULTRA HD teleriseeriat.

Uuel nõgusa ekraaniga teleril on 21:9 kuvasuhe ning 5120 x 2160 5K resolutsioon ning 105-tolline ekraan.

Lisaks esitleb LG uut 4K ULTRA HD teleriseeriat UB9800, kuhu kuuluvad 65-, 79-, 84- ja 95-tollised mudelid. Uued mudelid sisaldavad ka unikaalset LG ULTRA HD CINEMA 3D-d, mis kasutab Film Patterned Retarder (FPR) tehnoloogiat, et näidata 3D pilti peaaegu täiesti ilma vilkumiste või üleminekuteta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles