Samsung esitles CES 2014 messil mitmeid tehnoloogiauuendusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Samsung esitles Las Vegases alanud rahvusvahelisel tarbeelektroonika messil CES 2014 uut toodete valikut – televiisoreid, mobiilseid seadmeid ning kodumasinaid.

Algavaks aastaks tõi Samsungi Euroopa üksuse toote innovatsiooni juht Luke Mansfield välja mõned kõige olulisemad tehnoloogiavaldkonna trendid.

«Esiteks muutub üha populaarsemaks tehnoloogia, mis on integreeritud tarbijate jaoks olulistesse tarbeesemetesse nagu näiteks käekell, mis on samaaegselt ka telefoni eest, » ütles Mansfield ja lisas, et Galaxy Gearile on oodata sellel aastal edasiarendust. «Teiseks on inimestele üha tähtsam nende tervis ja heaolu ning tarbijad soovivad seda jälgida tehnikaseadmete abiga.»

Samsung esitles CES messil oma uudset «painduva TV» kontseptsiooni, mis võimaldab vaatajatel ühe nupuvajutusega valida kas nõgusa või lameda ekraani vahel.

Samsungi lõi nutiseadmetele PRO standardi, mis tähendab, et valikus olevad Galaxy NotePRO ja Galaxy TabPRO seadmed on varustatud WQXGA ekraanidega, mis on maailma esimene enam kui 4-miljonilise pikslilise lahutusvõimega 12.2-tolline ekraan.

Mõlemad mudelid sisaldavad Multi Window funktsiooni, mis võimaldab kasutajatel manada üheaegselt ekraanile kuni neli erinevat akent.

Kõik PRO seadmed töötavad viimasel 4.4 Kit Kat Androidi versioonil ja omavad ettevõtte sõnul piisavalt akut enam kui 10 tunniseks kasutamiseks.

Nii Galaxy NotePRO kui ka Galaxy TabPRO on varustatud 2560x1600 pikslise lahutusvõimega WQXGA ekraaniga, Samsungil on lisaks valikus ka 8.4-tolline ja 10.1-tolline WQXGA ekraaniga PRO tahvelarvutid.

Lisaks esitles Samsung ka uue põlvkonna Galaxy Camera 2. Seadmel on 16MP ja 21x optiline suumiga kaamera, seade ise töötab Android platvormil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles