Triobet loobus kohtuasjast maksuameti vastu

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Netikasiino
Netikasiino Foto: Liis Treimann

Hasartmängufirma Triobet ei jätka kohtuasjaga maksu- ja tolliameti vastu, kuna sai hiljuti kätte vajalikud load, et internetis oma kasiino avada.

Triobeti kaebus maksuameti vastu seisnes selles, et kuigi ettevõte taotles endale vajalikke lubasid, lasi amet siiski nende kasiinolehe blokeerida. Teisalt esitati ka üldine küsimus kohtule, kas maksuametil üldse on õigusi lasta internetiteenusepakkujatel blokeerida kellegi kodulehekülgi.

Küsimus viimasele jääbki aga õhku, kuna ettevõte otsustas kaebuse tagasi võtta. Möödunud nädalal teatas maksuamet, et Triobeti kaubamärgi all tegutsev osaühing Triogames sai vajalikud load kätte.

Triobeti esindaja Baltimaades Veiko Krünberg tunnistas, et kohtuasi oli mõjuv survevahend kaughasartmängu korraldamise loa saamiseks ning nüüd, mil luba käes, pole mõtet sellega edasi minna.

Kui eile päeval oli triobet.com veel blokeeritud, siis tänase seisuga on see juba avatud. Krünbergi sõnul lükkub aga õige netikasiino avamine järgmisesse nädalasse.

Küsimusele, kui palju Triobet lehekülje sulgemise tõttu rahaliselt kannatas, vasta Krünberg, et numbrid on kokku aetud, kuid numbreid ta ei ütle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles