Eesti aktsiakauplejate lemmikaktsiad on Twitter ja Facebook

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidev infovahetus kurnab aju.
Pidev infovahetus kurnab aju. Foto: SCANPIX

LHV investeerimisportaali andmetel on LHV panga klientide enimkaubeldavateks aktsiateks sotsiaalvõrgustikufirmade Twitteri ja Facebooki aktsiad.

Kolmandal kohal on enimkaubeldavate aktsiate hulgas Tallinna Vee, aktsiad, edasi järgnevad Järvevana, Apple, 3D Systems Corporation, Tallinna Kaubamaja, Olympic EG ja Baltika aktsiad.

LHV panga maaklertegevuse juhi Alo Vallikivi sõnul uuendatakse enimkaubeldavate aktsiate tabelit korra nädalas klientide eelmise viie kauplemispäeva tehingute põhjal (arvestatakse tehingute koondmahtu eurodes).

«Arvestuse hulka lähevad nii ostud kui müügid, seega võib mõni väga aktiivne päevakaupleja mõne aktsia väga etteotsa vedada,» ütles Vallikivi.

Enimhoitud tabeli eesotsas on Olympic EG, Tallinna Vee ja Tallinki aktsiad. Edasi järgnevad Swedbanki, Arco Vara, Merko Ehituse, Nokia, Silvano FG, Tallinna Kaubamaja ja Leedu telekomifirma TEO LT aktsiad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles