Firmaautode maksustamise eelnõus põhimõttelisi muudatusi ei tule

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna koolis mahuvad õpilaste ja õpetajate autod tavaliselt vaevu majaesisele platsile ära. Eile hommikul oli ruumi siiski rohkem.
Paalalinna koolis mahuvad õpilaste ja õpetajate autod tavaliselt vaevu majaesisele platsile ära. Eile hommikul oli ruumi siiski rohkem. Foto: Elmo Riig

Rahandusminister Jürgen Ligi sõnul ei ole ei firmaautode maksustamist ega käibemaksudeklaratsiooni lisa puudutavate seaduseelnõudes põhimõttelisi muudatusi vaja teha.

Teatud kompromisside vajadust rahandusminister siiski tunnistas. «Me ei arva, et täpselt sama meetodiga tasuks minna, kui on põrkutud takistusele. Autode teemal väike leevendus seal paaris-kolmes kohas on välja juba pakutud ja loodame siin riigikoguga kokku leppida, käibedeklaratsiooni lisas samuti on paar kompromissi kavas,» selgitas Ligi neljapäeval valitsuse pressikonverentsil.

Samas ei ole ministri hinnangul tegemist põhimõtteliselt valede asjadega.

Koalitsioonipartnerid peaksid teemad edasi arutama järgmise nädala neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles