Margus Reinsalu firma aastakahjum oli 26 miljonit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärimees Margus Reinsalu käis poja ja minijaga Audrus peetud autode ringrajavõistlusel Summer Race 2010, kus kihutasid vaid kallid ja superkiired masinad
Ärimees Margus Reinsalu käis poja ja minijaga Audrus peetud autode ringrajavõistlusel Summer Race 2010, kus kihutasid vaid kallid ja superkiired masinad Foto: Karli Saul

Margus Reinsalule kuuluva AS-i KC Grupp 2012. aasta konsolideeritud puhaskahjum oli 26 miljonit võrreldes aasta varasema kasumiga 3,1 miljonit eurot.

Käive vähenes 483 000 eurolt 278 000 eurole, selgub ettevõtte aastaaruandest.

Võlad tarnijatele olid 2012. aasta lõpus 44,4 miljonit ja lisaks oli ettevõttel 35,8 miljonit eurot ettemakseid.

Ettevõte hindas Property Logic Morocco (PLM) varade väärtuseks -109 miljonit eurot, sest puudus usaldusväärne finantsinformatsioon selle ettevõtte kohta. Reinsalu osalus selles firmas on kolmandik.

Ligi 50 investorit, kes investeerisid PLM-i kinnisvaraprojekti Marokos, andsid ettevõtte mullu kohtusse, sest 60 miljonit eurot ettemakse kogunud projekt seisis juba neljandat aastat. Kokku arendas ettevõte Maroko kuurordis Saidias 1250 elamispinda, millest ette müüdi ära ligi kaks kolmandikku, ent lõpetamata olid isegi esimese etapi ehitustööd.

Ligikaudu 66 protsenti konsolideerimisgrupi varadest paikneb välisfirmades, mida ei ole auditeeritud ning audiitor ei saanud selles osas piisavaid tõendusmaterjale, millele tugineda auditiarvamuses.

KC Grupi jaotamata kasum oli pärast viimast kahjumit veel 37,2 miljonit eurot.

KC Grupi tööjõukulud olid 277 000 eurot ja töötajate keskmine arv 13.

Vastavalt 2013. aasta augustis sõlmitud lepingule müüs ettevõte Maardu Katlamaja kinnistud koos äripartneriga ja müügitulust tasus laenu äripartneri ees summas 500 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles