Kondiitriärid: magusa peale kulutatakse varasemast vähem

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kondiitriäride juhtide sõnul on inimesed hakanud vähem magusat ostma ning nii mõnigi väiksem pagariäri on oma uksed sellepärast sulgenud.

Pagaripoiste juht Meelis Pärn rääkis «Aktuaalsele kaamerele», et väga palju oleneb toorainest ja kui maitse ja välimus on paigas ja hinnaga pole ületatud, siis pagaritooteid ikka ostetakse. Samas tunnistas ta, et turul hakkama saada on raske, vahendas ERR Uudised.

Ka Tallinna Olümpiapurjespordikeskuse kangi all tegutseva kondiitriäri peremees Kuno Plaan tõdes, et ellujäämine sõltub eelkõige kvaliteedist ning paljud väiksed pagariärid on oma uksed tänaseks kinni pannud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles