FinanceEstonia tegevjuht läheb tööle idufirmasse

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mae Hansen
Mae Hansen Foto: Erakogu.

Finantssektori katuseorganisatsiooni FinanceEstonia tegevjuht Mae Hansen lõpetab asutuse igapäevase juhtimise ning liitub alates uuest aastast esimese töötajana firmaga Funderbeam, mis on endise Tallinna börsi juhi Kaidi Ruusalepa start-up.

Mae Hansen oli FinanceEstonia tegevjuht alates 2012 aasta aprillikuust ning ligi kaheaastase tegevusajaga on organisatsioon teinud märkimisväärse arengu. Tänaseks on Hanseni tegevjuhtimisel ülesehitatud aktiivselt toimiv valdkonna esindusorganisatsioon. FinanceEstoniast on saanud ekperte ühendav finantsvaldkonna hääletoru, kes on väärtuslik partner nii valitsusasutustele, investoritele kui ettevõtetele. 

2012ndal aastal kui Hansen tegevjuhina alustas oli FinanceEstonias 31 liiget.  Tänaseks on liikmete ja ametlike partnerite arv kahekordistunud koosnedes ettevõtetest, ministeeriumitest, valdkonna liitudest, esindusorganisatsioonidest ja ülikoolidest.

Mae Hansen näeb, et aeg on küps juhi vahetuseks.  «FinanceEstonia vajadused strateegilise ülesehituse ja sihtide seadmise osas on rahuldatud. Nüüd on vajadus tugeva administratiivse juhi järele, kes suudaks põhjalikult analüüsitud tegevuskava hästi ülesehitatud organisatsioonis edukalt ellu viia. Minu soov on FinanceEstonia’ga tihedalt seotud olla ja jätkata võimalusel juhatuse liikmena jättes enda kanda rahvusvahelise suhtluse ja strateegilise planeerimise. Alates jaanuarist olen otsustanud esimese töötajana liituda minu hinnangul Eesti potentsiaalikaima start-upiga Funderbeam,» rääkis ta.   

Konkurss FinanceEstonia uue tegevjuhi kohale kuulutatakse välja lähipäevil ning 2014nda aasta esimene kvartal on planeeritud juhtimise üleandmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles