Julianus hakkab igal nädalal Postimehes võlgnikest teavitama

Liisu Arumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nimekirjade avaldamise vastu on suur huvi.
Nimekirjade avaldamise vastu on suur huvi. Foto: SCANPIX

Julianus Inkasso OÜ hakkab igal teisipäeval Postimehe paberlehes avaldama juriidilistest isikutest võlgnike lühikest nimekirja koos juhatuse liikmete nimedega.

«Seni oleme me avaldanud võlgnike nimekirja paberil Äripäevas ja selle venekeelses sõsarväljaandes Delovoje Vedomosti. Kuna nimekirjade avaldamise vastu on suur huvi ning see on ka tugevaks mõjutusvahendiks, siis soovime me laieneda selle tegevusega täna suurimasse paberväljaandesse, milleks on Postimees,» ütles Julianus Inkasso OÜ juhatuse esimees Ülar Maapalu.

«Tervikuna on 2013. aasta võlgade tekkimise ja sissenõudmise alal olnud suhteliselt hea,» tõdes Ülar Maapalu. «Hea on olnud see klientidele, kellel üldjuhul ei ole võlglaste arv suurenenud ning hea on olnud see Julianus Inkassole, kelle käive on kasvanud,» lisas Maapalu.

Lisaks paberväljaandes avaldatud üksikutele juriidilistest isikutest võlglaste nimekirjale on Ülar Maapalu sõnul kõik Julianuse võlglased vaadatavad ka veebiaadressil krediidiregister.ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles