Juhan Parts kutsub Rootsi firmasid Eestisse investeerima

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Parts.
Juhan Parts. Foto: Liis Treimann / Postimees

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts osaleb esmaspäeval ja teisipäeval Rootsis kahel äriseminaril, mille eesmärgiks on kutsuda Rootsi firmasid investeerima Eestisse.


Esmaspäeval peab minister avakõne Karlstadis Lääne-Rootsi kaubanduskoja, kohaliku lääni- ja linnavalitsuse, EAS-is ja Eesti saatkonna poolt korraldataval äriseminaril, mille eesmärgiks on tutvustada Eesti ärikliimat ja võimalusi investeeringuteks.

Esmaspäeva pärastlõunal avab Parts Eesti Vabariigi aukonsulaadi Karlstadis ning osaleb Eesti päritoluga kunstniku Ilon Wiklandi 80-ndale sünnipäevale pühendatud näituse kunstnikupäeval, millest võtab osa ka juubilar ise.

Teisipäeval teeb Eesti minister avaettekande EAS-i poolt Stockholmis Rootsi investoritele korraldataval seminaril, millest võtavad osa eeskätt need Stockholmi ja Mälardaleni piirkonna töötleva tööstuse, IT ja tööstusliku kinnisvara ettevõtted, mis võiksid oma tootmise
võimalikul kolimisel või ettevõtluse alustamisel Eesti peale mõelda. Seminarile oodatakse osalema ligi poolteistsada Rootsi ettevõtjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles