Signwise laiendas teenust Aserbaidžaani ja Šveitsi

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Signwise’i tegevjuht Tiit Anmann.
Signwise’i tegevjuht Tiit Anmann. Foto: Toomas Huik

Eestlaste loodud piiriülese digitaalse allkirjastamise teenus Signwise, mis võimaldab anda elektroonilistele dokumentidele omakäelise allkirjaga võrdset digitaalallkirja, on kasutusele võetud lisaks Eestile nii Soomes, Lätis, Leedus, Šveitsis kui Aserbaidžaanis, teatas ettevõte.

«Meie maailmas ainulaadset digitaalallkirjastamise teenust on kuues riigis kasutatud juba ligi pool aastat ning selle abil on piiriüleselt digitaalselt allkirjastatud sadu dokumente. Siseriiklikult on digitaalallkirjastatud aga tuhandeid dokumente,» kinnitas Signwise’i tegevjuht Tiit Anmann, lisades, et igapäevaselt kasutab teenust juba sadu inimesi.

Napilt üle aasta tegutsenud ettevõtte eesmärk on pakkuda kasutajale lihtsat ja mugavat ning ülemaailmselt kasutatavat digitaalallkirjastamise teenust, mis ei sõltu ühes või teises riigis kasutuselolevatest tehnoloogiatest.

Oktoobri lõpus teatas ettevõtte uutest kaasatud investoritest - Eesti juhtiv mobiilside sõnumiteenuste, mobiilsete makseteenuste ning erinevate mobiilirakenduste ja -tarkvara arendaja Mobi Solutions OÜ, Põhja-Euroopa suurim investeerimiskullaga kauplev ettevõte Tavid AS ja Eesti tuntumaid IT-visionääre Linnar Viik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles