Läti Maxima on kaotanud viiendiku kasumist

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima logo Riia Zolitūde mikrorajoonis asunud ostukeskusel.
Maxima logo Riia Zolitūde mikrorajoonis asunud ostukeskusel. Foto: SCANPIX

Maxima Latvija kasum on käesoleva aasta lõpuks langenud mullusega kõrvutades viiendiku võrra, ütles Vilniaus prekyba aktsionär Ignas Staškevičius.

Ühtlasi möönis aktsionär erinevaid probleeme ettevõtte ja personaliga ning avaldas lootust, et müüjate palgad peatselt tõusevad.

Nagu kirjutab Dienas Bizness, jätkus Staškevičiusel mehisust tunnistada, et ettevõtte sissetulekutele on avaldanud mõju Läti elanike mitteametlik boikott – kasumid kukkusid järsult just pärast tragöödiat Riia Maximas. 

Siiski rõhutas ta, et välistada ei tohi ka teisi faktoreid: mitmed keti poed olid suletud, avati uusi kauplusi, muutus hinnapoliitika.

Kommenteerides paljude Läti elanike, nende hulgas endise peaministri Valdis Dombrovskise otsust boikoteerida Maxima kauplusi, ütles aktsionär: «Väga kahju. Aga me usume, et pikemas perspektiivis see sündmus Maxima kuvandile mõju ei avalda.»

Staškevičius vabandas veelkord iga ebasobiva kommentaari pärast firma juhtkonna poolt ning kinnitas, et õppetunnist on tehtud vajalikud järeldused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles