Loe ja imesta, millega on inimesed tegelenud tööintervjuudel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööandjad on näinud ka seda, kui mõni inimene tuleb oma koeraga tööintervjuule. Pilt on illustratiivne.
Tööandjad on näinud ka seda, kui mõni inimene tuleb oma koeraga tööintervjuule. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Me kõik teame, kuidas valmistuda tööintervjuuks – ilmu õigel ajal kohale, tee firma kohta eeltööd, valmista ette küsimuste vastused ja mõned küsimused. Ometi leidub ka neid, kes ei pea paljuks tööintervjuu ajal oma vanematega konsulteerida või hommikusööki süüa.

Business Insider vahendab kõige ennekuulmatumaid seiku tööintervjuudel. Loe ja imesta, millega inimesed on tegelenud tööintervjuudel:

Kandidaat helistas intervjuu ajal oma vanematele. Pärast mõne küsimuse vastamist helistas töölesoovija oma vanematele ja andis neile teada, et intervjuul kõik sujub.

Kandidaat värskendas intervjuu ajal oma meiki ja soengut.

Boyfriend oli lõplik otsustaja. Intervjuu lõpus rääkis kandidaat, et ta on huvitatud töökohast, kuid ainult sellisel juhul, kui ka tema kaasale meeldib ettevõtte ja intervjueerija. «Ta ootab ukse taga, kas ta võiks sisse tulla ja tere öelda,» küsis ta lõpetuseks.

Kandidaat ei osanud kõige elementaarsematelegi küsimustele vastata. Kui temalt küsiti, mida ta ootab töölt selles ettevõttes, jäi ta mõttesse ja ütles, et pole selle asja peale mõelnud.

Kandidaat valetas oma senisele tööandjale. Varahommikul toimunud intervjuul soovis tööle soovija kasutada värbaja telefoni ning helistas siis oma senisele tööandjale ning ütles, et ta ei saa tööle tulla, kuna on haige.

Kandidaat sõi intervjuu ajal hommikust. Järjekordne varahommikune intervjuu, millele üks töölesoovija ilmus karbitäie donutsitega, mida ta intervjuu ajal sõi.

Kandidaat kirus kõiki juhte. Kui töölesoovijalt küsiti, miks ta seniselt töölt ära tuleb, ütles ta, et tema juht oli tobu ning samasugused on kõik juhid.

Kandidaat tuli intervjuule koos oma koeraga. Vaid paar minutit pärast intervjuu algust kargas töölesoovija püsti ja teatas, et ta jättis oma koera autosse ning tal on vaja minna ja kontrollida, kas loomaga on kõik korras.

Kandidaat plaanis juba ette luuslangi löömist. Kui intervjuul oli juttu tehtavast tööst ja ametikohast, küsis töölesoovija, et mis siis juhtub, kui ta mõnel hommikul ei taha tööle tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles