Vaata, milliste hobidega tegelevad maailma tuntud liidrid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Warren Buffett ukulelega
Warren Buffett ukulelega Foto: SCANPIX

Edukad inimesed teavad, kui oluline on omada hobisid väljaspool tööelu. Business Insider toob ära mõned tuntud liidrite põnevad hobid, millega need inimesed tegelevad igal vabal hetkel.

Näiteks endine USA president Georg W. Bush tegeleb pärast Valgest Majast lahkumist maalimisega. Ta armastab oma uut hobi nii väga, et veedab iga päev 2-3 tundi ning ütleb, et maalimine on tema elu uskumatult palju positiivsemaks muutunud. Eriti meeldib Bushile maalida loomi, tavaliselt koeri.

Endine USA välisminister Condoleezza Rice on väga aktiivne golfimängija ning leidis selle hobi siis, kui töötas välisministrina. Ta ise nimetab end agressiivseks mängijaks.

India miljardär ning üks riigi rikkamaid inimesi Anil Ambani armastab pikamaajooksmist. Pärast seda kui umbes 10 aastat tagasi ühel investorite konverentsil tuli jutuks tema kaal, treenis ta end 2003 aasta Bostoni maratoniks ning pärast seda on osalenud paljudel maratonidel.

Investor Warren Buffett on aastakümneid mänginud ukulelet ning peab lugu online-bridžist. Ta on rääkinud CNN Moneyle, et mängib esmaspäeviti bridži koos kolme kaaslasega, vahest ka Bill Gates`iga.

Näitlejanna Susan Sarandon on võlutud pingpongi mängust. Ta on nii suur fänn, et on kinkinud pingpongi laudu oma sõpradele ja koolidele. Sarandon on öelnud, et armastab seda mängu sellepärast, et see sobib kõigile inimestele hoolimata nende soost, vanusest või kehatüübist.

Oracle`i juht Larry Ellison on tegelenud purjetamisega alates oma 20ndatest eluaastatest. 

Näitlejanna Meryl Streep aga haarab igal võimalikul juhul kätte vardad ja koob. Ta koob isegi võtete vahel ja ütleb, et see on viis mõtete selgemaks muutmiseks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles