Eesti idufirma tõi Kickstarteri toel turule süsinikkiuga rikastatud tooteümbrised

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yoda tooted
Yoda tooted Foto: Y.O.D.A

Eile, 4. detsembri õhtul tõi Eesti idufirma Y.O.D.A.S OÜ ühisrahastus-keskkonna Kicstarter.com vahendusel turule käsitööna valmivaid nutiseadmete disainümbrised ehk Y.O.D.A case’id, teatas ettevõte.

«Kasutame patenteeritud tehnoloogial põhinevat süsinikkiuga rikastatud nahka ja Põhja-Soomest pärit naturaalselt vilti. Eraldi tasub mainimist Y.O.D.A. Carbon ümbris, millel on lisaks seadme kaitsele üks teinegi kasulik funktsioon – ta kaitseb seadme kasutajat elektromagnetkiirguse eest,» rääkis Y.O.D.A.S OÜ üks asutajatest Sven Purru.

«Kuigi oleme oma äri peamiselt Eestist väljapoole suunanud, valmivad kõik meie tooted 100 protsendiliselt käsitööna Eestis,» kirjeldas Purru.
Y.O.D.A. case valikus on saadaval Mac sülearvutite kotid ja ümbrised, iPhone´i ja iPadi ümbrised, rahakott-visiitkaardihoidjad ning ka püksirihmad. Ettevõtte tegeleb pideva tootearendusega ning tulevikus on plaanis aksessuaaride valikut täiendada veelgi.

Y.O.D.A.S OÜ on Eesti kapitalil põhinev idufirma, mis loodi 2013. aasta märtsis. Ettevõtte asutajateks on Alan Pavlov ja Sven Purru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles