Laul teeb (pankuri) rinna rõõmsaks

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2004. aasta 1. mail esines esimest korda ka Toompea laulukoor.
2004. aasta 1. mail esines esimest korda ka Toompea laulukoor. Foto: Peeter Langovits

Eelseisva esmaspäeva õhtul võivad Briti televaatajad kaasa elada Citigroupi Londoni töötajate katsele napsata pangale aasta parima töökohakoori tiitel.

Mis küll meelitas USA suurpanga sellisesse saatesse nagu The Choir? imestab Wall Street Journal.

Miks allutas pank end alandlikult karmi dirigendi Gareth Malone’i, teravakõrvaliste kohtunike ja uudishimulike televaatajate meelevallale?

James Bardricki, Citybroupi Euroopa osakonna kaasjuhi ja koori kontekstis tenori sõnutsi puudutas üritus «meie inimeste sügavat vajadust tunda end tööl hästi».

«The Choir oli hämmastav kogemus,» säras panga Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika turgude vanemadministraator Virginia Laird. «Ma võin tõesti öelda, et need 21 inimest on nüüd mu parimad sõbrad. Küll me saime alles südamest naerda!»

Panga asepresidendi abi Chika Anajemba ütleb nii: «Meil on nüüd meilide [sise]list, kus on kõik koori liikmed. Ja iga päev liigub meil tonnide kaupa kirju. Mõnikord on raske üldse tööd teha!»

Pangakoori tipphetkeks osutus esinemine kolleegidele peahoone 16. korruse aatriumis. «See oli liigutav hetk,» ütles Briti privaatpanganduse juht David Poole. «Kogu maja ärkas ellu. Kunagi, kui ma juba ammu pangast pensionil olen, meenutan ma ikka neid hetki, mil me oma hoone helisema panime.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles