Pärnu lennuväli vajab 500 miljonit krooni investeeringuid

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu lennuväli.
Pärnu lennuväli. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu lennuväli vajab uuenemiseks ligi 500 miljoni krooni ulatuses investeeringuid, kuid majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi hinnangul on see liiga suur summa.

Investeeringuid on vaja, sest lennurada laguneb ning lennujaamahoone ei suuda kõiki reisijaid ära mahutada, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerumi kantsler Marika Priske ütles aga, et 500 miljonit on liiga palju lennujaama kohta, millest pole õieti aru saada, milleks ja kellele seda vaja on.

«Riik suhtub Pärnu lennujaama loomulikult positiivselt, aga kui kuskilt jookseb läbi suurusjärk 500 miljonit, siis ma arvan, et riigis on palju neid kohti, kuhu 500 miljonit on vaja oluliselt rohkem,» lisas ta.

Lennujaama juhataja Erki Teemägi sõnul saab lennurada tõsise remondita veel umbes viis aastat kasutada, aga uute lendude koha pealt jäävad tema käed lühikeseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles