Ettevõtjate esindaja nõue Ligi tagasiastumiseks sünnitas segadust

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi
Jürgen Ligi Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Rahandusminister Jürgen Ligi ütles täna pärastlõunal Postimehele, et väikettevõtjaid ühendav EVEA nõudis ta tagasiastumist, kuid hiljem selgus, et tegemist ei olnud siiski liidu ametliku avaldusega.

Ettevõtja ning EVEA kommunikatsiooni- ning õigusdirektor Kristi Hunt ütles lehele, et tegemist on tema kui ettevõtja mitte kui  EVEA õigusdirektori seisukohada. «Minul ei ole õigus EVEA nimel selliseid avaldusi teha,» rõhutas Hunt.

Hunt paneb Ligile oma avalduses süüks ignorantsust. «See tähendab asjatundmatust, mitte ignoreerimist, nii et kui nad nii arvavad, on teine asi, aga mulle uudis,» kommenteeris Ligi. Sel hetkel pidas rahandusminister seda veel EVEA ametlikuks nõudmiseks, mida see ei ole.

Rahandusministeerium esitas paar päeva tagasi uuesti kooskõlastusringile firmaautode käibemaksusoodustuse piiramist puudutava eelnõu, mida varasemaga võrreldes on väga vähe muudetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles