Skanska: Eesti turg on meie jaoks liiga riskantne

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult Skanska OY peadirektori asetäitja ja Skanska AS nõukogu liige Tuomas Särkilahti ja Skanska AS juhatuse esimees Andres Aavik.
Vasakult Skanska OY peadirektori asetäitja ja Skanska AS nõukogu liige Tuomas Särkilahti ja Skanska AS juhatuse esimees Andres Aavik. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti turg on võrreldes teiste Skanska turgudega oluliselt suuremate riskidega, ütles Skanska juhatuse esimees Andres Aavik täna pressikonverentsil.

«Skanska on oma protsesse ühtlustanud kõikides maades kus Skanska tegutseb. Teatud tingimused, mis prevalveerivad Eesti turul on Skanska põhimõtetega vastuolus - nendeks on kogu vastutuse veeretamine töövõtjatele, piiramatud trahvid ja negatiivsed kassavood, mis on kohe algselt sisse programmeeritud,» ütles Aavik.

«Sellel turul on mõned tingimused, mida Skanska ei saa tolereerida ning on meie põhimõtete vastu. Siinsel turul suureks probleemiks piiramatud kohustused,» ütles Skanske emafirma esindaja Skanska Oy peadirektori asetäitja Tuomas Särkilahti.

«Me soovime, et kehtiksid mõned reeglid. Me sooviksime aru saada, millised on riskid võrrelduna kasumivõimalustega,» lisas ta.

Skanska peamiseks tellijaks on avalik sektor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles