E24 teeb otseülekande idufirmade arenguprogrammi lõpukonverentsilt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kallas StartSmart seminaril.
Kaur Kallas StartSmart seminaril. Foto: Martin Dremljuga

Täna toimub Tallinnas idufirmadele mõeldud üritustesarja StartSmart! lõpukonverents LessonsLearned.

Kahe aasta eest alguse saanud programm kutsuti ellu eesmärgiga kasvatada Eesti ja Soome start-up ettevõtete konkurentsivõimet. Programmi raames on korraldatud idufirmadele 12 suuremat rahvusvaheliste esinejatega konverentsi ja töötuba ning toimunud on 18 äriideede esitluse õhtut.

StartSmart! sarja lõpukonverents toimub algusega kell 10.00 KUMU-s. Konverentsil jagavad inspiratsiooni, kogemuslugusid, näiteid edukaks osutunud ärimudelitest, idufirmade triumfidest ja ebaõnnestumistest start-up valdkonna tuntud ettevõtjad, mentorid ning ingelinvestorid. Konverentsil astub üles BusinessModels Inc. asutaja ja tegevjuht Patrick van der Pijl, kes igapäevaselt abistab startup-ettevõtjaid ärimudeli loomisel. Samuti esinevad edukas ettevõtja ja tuntud ingelinvestor Petri Lehmuskoski, idufirmasid ja blogijaid ühendava platvormi Press24 rajaja ja start-up ettevõtete mentor Alex Barrera ning tehnoloogiaettevõtete Realeyes juht Mihkel Jäätma ja Click&Grow asutaja Mattias Lepp.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles