Noorte Ekspressi lisabuss tekitas segadust

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebe bussid. Illustratiivne foto.
Sebe bussid. Illustratiivne foto. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Bussiettevõtte Sebe Noorte Ekspressi liinile pandud lisabuss tekitas reisijates segadust,  kuna piletile polnud märgitud, kummale bussile istuda tuleb.

Möödunud nädalal Tallinnast Tartusse Noorte Ekspressiga sõitnud Tarbija24 lugeja sõnul ei saanud reisijad ega bussijuhid päris täpselt aru, kuhu nad oma piletiga minema peavad. «Piletid nägid täpselt ühesugused välja ja bussid olid ka samade numbritega,» kirjeldas reisija.

15. novembril kirjutas teine Sebe klient firma Facebooki profiilil: «Sebe, see on väga lahe, et nüüd on Noorte Ekspressi liinil ühe bussi asemel kaks, aga täna, just praegu siin bussis toimub üks täielik ja suur segadus. Bussijuhid on segaduses, sõitjad ei saa midagi aru ja üleüldse on kõik väga segamini.»

Sebe kommunikatsioonijuht Gert Hankewitz selgitas, et kuna reisijaid oli palju, pani firma liinile lisabussi. «Kuna lisabuss oli aga sama liininumbriga, mis regulaarbuss, tekkiski väike arusaamatus, mille pärast reisijate ees vabandame. Tegutseme selle nimel, et sarnast olukorda enam ette ei tuleks,» ütles Hankewitz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles