Liiklus Heltermaa-Rohuküla liinil on häiritud ka nädalavahetusel

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna Saaremaa Laevakompaniile üle antav parvlaev Saaremaa on suures osas identne fotol oleva parvlaevaga Muhumaa.
Täna Saaremaa Laevakompaniile üle antav parvlaev Saaremaa on suures osas identne fotol oleva parvlaevaga Muhumaa. Foto: Liis Treimann

Väinamere Liinide teatel sai parvlaev Harilaid Rohuküla-Heltermaa liinil taas tööd alustada, kuid Heltermaa sadama ohutusprobleemide tõttu on reisiliiklus kogu nädalavahetusel häiritud .

Harilaid väljus Rohukülast täna kell 16.30, edasised reisid toimuvad vabagraafikul. Triigi-Sõru liinil teeb Kõrgelaid täna veel täiendava reisi Sõrult kell 20.00 ja Triigist kell 21.30.

Laupäevaks suundub Kõrgelaid samuti Rohuküla-Heltermaa liinile, kus Harilaid ja Kõrgelaid teenindavad reise alates kella 6.30 mõlemast sadamast iga kahe tunni järel.

Väinamere Liinid palub reisijail täna mitte Rohuküla sadamasse ootama tulla. «Vabandame reisijate ja ettevõtete ees, kuid meresõiduohutuse puudumine Heltermaa sadamas ei võimalda parvlaeval Muhumaa sõita,» märkis Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin.

Tema sõnul sõltub Muhumaa liinile naasmine sadamatevaldaja AS Saarte Liinid tegevustest. «Oleme neile esitanud ametliku kirjaliku päringu olukorra selgitamiseks Heltermaa sadamas ja ootame sadamavaldaja ametlikku kirjalikku kinnitust, et parvlaev Muhumaa sildumine Heltermaal on ohutu. Seni ei ole Muhumaal paraku võimalik reise alustada,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles