Estonian Air vahetab Peterburi lennujaamas terminali

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Toomas Huik / Postimees

Alates 7. detsembrist lendab Estonian Air Peterburi Pulkovo lennujaama rahvusvaheliste lendude terminali T1 senise terminali T2 asemel.

Estonian Airi sõnul on tegemist uue moderniseeritud terminaliga, mis pakub muuhulgas ka suuremaid mugavusi jätkulendudele suundujatele.

Tallinnast algavale Peterburi lennule on võimalik registreeruda Estonian Airi kodulehe kaudu, lennujaamas check-in´i automaadis või tellida Estonian Airi kodulehe kaudu automaatne check-in. Peterburist väljuvale lennule toimub reisijate registreerimine check-in´i lauas, mis algab 2 tundi ja lõppeb 40 minutit enne plaanipärast lendu.

Estonian Air lendab Peterburi esmaspäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti väljumisega Tallinnast kell 13.55 ja Peterburist 18.40 kohaliku aja järgi. Ühe suuna piletihind Tallinna-Peterburi liinil algab 79,90 eurost ning Peterburi-Tallinna liinil 88,13 eurost, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Hind sisaldab kõiki makse ja teenuseid.

Estonian Airi lennud Tallinna ja Peterburi vahel toimuvad koodijagamise alusel koostöös lennufirmaga Rossiya-Russian Airlines ja Aeroflot.

Estonian Airi missiooniks on pakkuda regulaarseid lennuühendusi vähemalt kaks korda päevas Eestile strateegiliselt olulistesse sihtkohtadesse, kuhu on olemas piisav nõudlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles