Pood: tõstsime müüjate palka 26 protsenti

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassapidaja.
Kassapidaja. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Klienditeenindajate nappus ajal püüab Selver oma töötajaid ametis hoida soodushinnaga kaupa pakkudes ja palka tõstes

«Oleme tänavu töötajate töötasusid korrigeerinud, palgatõus on olnud ametikohtade lõikes erinev,  aga aasta jooksul on teenindajate palgad Selverites üle Eesti tõusnud keskmiselt 6 protsenti,» ütles Selveri  personalidirektor Kristiina Palm. Ta lisas, et seejuures on olnud suurim teenindaja palgatõus, mis tõusis 26 protsenti.

Palmi sõnul saavad kõik teenindajad lisaks põhipalgale teenida lisatasu, mis sõltub inimese panusest, kogemusest, pädevustasemest ning kaupluse struktuurist. «Üldiselt jääb teenindaja palk 500 ja 600 euro vahele,» rääkis Palm. Lisaks saavad sellest aastast töötajad Selverist ka soodsamalt osta ning tasuta sporti teha. «Nendele soodustustele oleme saanud positiivset vastukaja ning tööjõu voolavus on tänavu vähenenud,» rääkis personalijuht ja lisas, et firma jälgib konkurentsiolukorda ning korrigeerib palku ka edaspidi vastavalt tööturul toimuvale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles